Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Politika privatnosti

Poštovani,

Zahvaljujemo na interesovanju za politiku privatnosti sajta manjevise.com. Mi smo posvećeni zaštiti privatnosti korisnika i prikupljanju, korišćenju i otkrivanju ličnih informacija samo u skladu sa ovom politikom.

Prikupljanje informacija
Prilikom posete sajtu manjevise.com, možemo automatski prikupljati neke informacije o vašoj upotrebi sajta, uključujući informacije o pregledaču, IP adresi, vremenu pristupa i adrese sajta. Takođe, možemo prikupljati određene lične informacije koje ste nam dobrovoljno dostavili, kao što su ime, e-mail adresa, broj telefona i slično.

Korišćenje informacija
Sve informacije koje prikupljamo koristimo isključivo za poboljšanje kvaliteta usluga koje pružamo, uključujući personalizaciju sadržaja, pružanje podrške korisnicima i poboljšanje samog sajta. Vaše lične informacije nećemo prodavati, iznajmljivati niti deliti sa trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako je to zakonom propisano.

Sigurnost informacija
Sajt manjevise.com preduzima sve razumne mere zaštite prikupljenih informacija, kako bi sprečio neovlašćeni pristup, upotrebu, otkrivanje ili uništavanje informacija. Međutim, molimo vas da imate u vidu da internet nije potpuno sigurno okruženje i da nijedna mera sigurnosti ne može biti apsolutno efikasna.

Kolačići (cookies)
Kao i mnogi drugi sajtovi, manjevise.com koristi tehnologiju “kolačića” (cookies) kako bi poboljšao vaše iskustvo pri poseti sajtu. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju kada posetite naš sajt. Korišćenje kolačića može se kontrolisati putem podešavanja vašeg pregledača.

Linkovi ka drugim sajtovima
Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Međutim, ova politika privatnosti se ne odnosi na druge sajtove i mi nismo odgovorni za prakse zaštite privatnosti na ovim sajtovima.

Promene politike privatnosti
Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati u skladu sa promenama u našim praksama zaštite privatnosti ili zakonskim zahtevima. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, pa vas stoga pozivamo da je redov

Uslovi korišćenja

Prihvatanje uslova korišćenja: Pristupanjem i korišćenjem sajta manjevise.com, korisnik se slaže sa svim uslovima korišćenja ovog sajta. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite ovaj sajt.

Autorska prava: Sva prava intelektualne svojine vezana za sadržaj sajta manjevise.com, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekstove, grafiku, logotipe, ikone, slike, audio i video zapise i softver, pripadaju manjevise.com ili njegovim partnerima i/ili licencama. Svako neovlašćeno korišćenje ovih sadržaja može predstavljati kršenje autorskih prava i drugih zakona o intelektualnoj svojini.

Korišćenje sajta: Korisnik se obavezuje da neće koristiti sajt manjevise.com na način koji bi mogao uzrokovati štetu manjevise.com, drugim korisnicima sajta ili trećim licima. Korisnik se obavezuje da neće koristiti sajt manjevise.com u nezakonite svrhe ili u svrhe koje bi mogle predstavljati kršenje zakona o intelektualnoj svojini, uključujući, ali ne ograničavajući se na, distribuciju neovlašćenih kopija autorskih dela.

Ograničenja odgovornosti: Manjevise.com ne garantuje da će sajt biti dostupan u svakom trenutku i ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati kao rezultat korišćenja ili nemogućnosti korišćenja sajta. Manjevise.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili pouzdanost informacija objavljenih na sajtu.

Izmena uslova korišćenja: Manjevise.com zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ove uslove korišćenja bez prethodne najave. Korisnik je dužan da redovno proverava ove uslove korišćenja kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama.

Linkovi ka drugim sajtovima: Manjevise.com može sadržavati linkove ka drugim sajtovima. Međutim, manjevise.com nije odgovoran za sadržaj ovih sajtova niti za prakse zaštite privatnosti na ovim sajtovima.

Rešavanje sporova: Sve eventualne sporove vezane za korišćenje sajta manjevise.com rešavaće se u skladu sa zakonom. 
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE